"Boldog születésnapot" - skandálta a telt házas DAC-stadion közönsége az 50-éves Omega-együttes dunaszerdahelyi koncertjén.
1.1.1970
Az 1962-ben alakult együttes hivatalos honlapjának fórumán szinte mindenki, aki részt vett a dunaszerdahelyi koncerten, örömét fejezte ki. "Tavasszal annyi remek koncertet kaptunk, hogy ez már nagyon hiányzott, soknak tűnt az egy hónap szünet.", "A buli nagyon jól sikerült, a hangzás jó volt, a rendezők is kitettek magukért", "Mit is lehetne még hozzátenni? Idevéshetném az összes pozitív jelzőt, de azt hiszem felesleges..." - olvashatók az omega.hu-n.
A koncert jellemzői: jókedv, tömeg, tömeg és kiváló hangzás. Török Elemér, az Eló Koncert társtulajdonosa tájékoztatása szerint olyan technikát hoztak Csallóköz fővárosába, amilyennel a legnagyobb nyugati sztárok koncerteznek.
Az Omega pedig élt ezzel, keveset beszéltek, de zenéltek becsülettel. Kóbor leghosszabb monológja az volt, amikor elmondta, hogy leveszi a vadiúj cipőjét (nagy nyári hőség volt). A repertoárt az Omega legsikeresebb dalaiból állították össze. Az indulóra bevonultak (Benkő Laci keresztet vetett), majd felcsendült a Petróleumlámpa. És jött szinte minden, ami "kötelezőnek" számíthat egy határon túli jubileumi koncerten: Ezüst eső, 10 ezer lépés, Nem tudom a neved, Babilon, Kemény játék, Nyári éjek asszonya, Napot hoztam, csillagot, Gammapolis (ez nem az összes, és nem az elhangzási sorrend, sok dalt lézershow kísért). Az első blokk a Metamorfózis 2-vel zárult, de ott még mindenki tudta, hogy lesz folytatás. Jött a Léna és a Gyöngyhajú lány. Ennek a végén a "kötelező" tűzijáték, majd Hájos Zoltán polgármester köszöntötte az Omega tagjait, akik a rendszerváltozás után már harmadszor léptek fel Dunaszerdahelyen. És jött még egy ráadás, melyre a nézők közül sokan táncra perdültek: Régi csibészek...
Szép volt fiúk.
O.N. Fotógaléria
Created by Global Services Slovakia s.r.o.
Újdonságok
DEBRŐDI SZENT LÁSZLÓ BÚCSÚ
13.6.2019

Szeretettel várjuk Önöket a DEBRŐDI SZENT LÁSZLÓ BÚCSÚRA, amely 2019.június 21., 22.-én kerül megrendezésre.

XXIII. PEREDI FALUNAP és Búcsú
13.6.2019

XXIII. PEREDI FALUNAP és Búcsú

Szeretettel várjuk Önöket a XXIII.Peredi falunap és Búcsúra, amely 2019.június 22.-én kerül megrendezésre.

 

DIXIE KINGS OF HUNGARY
25.4.2017

Jó hír  a rajongóknak!

Visszakapta a történelmi BENKÓ DIXIELAND BAND nevét a világhírű , szeretett tehetséges zenekar. Gratulálunk!

Fehérlaposok / My, s bielym dekrétom
20.3.2017

A Másik Lehel és Vizeli Csaba " Fehérlaposok" című rockopera
témája a felvidéki családok erőszakos kitelepítése Csehszlovákiában.
Időpont: 2017. április 7., péntek, 18:00
Helyszín: GÚTAI  VMK.

ELO CLASSICS performed by PHIL BATES BAND & The Berlin String Ensemble
4.3.2017

2017. június 24.-én a SZEREDI SZABADTÉRI SZÍNPADON  a legendás ELO / Electric Light Orchestra/

volt énekese és gitárosa PHIL BATES a ZENEKARÁVAL és a BERLINI VONÓSNÉGYESSEL autentikus koncerttel varázsolja a színpadra a világhírű ELO együttes örökzöld slágereit. Az ígéretes koncert vendégzenekara a csehszlovák legenda - a PRÚDY.

 

Bövebb info:  http://www.domkultury.sered.sk/

event/144293/elo-prudy

OMEGA, 55 anniversary tour, 2017
22.2.2017

Örömmel értesítjük, hogy a tavaly év végi frenetikus siker és a töretlenül hatalmas érdeklődés okán közkívánatra a legendás OMEGA együttes ez évben is  koncertet ad Kassán az impozáns  Steel Arénában. A BEST OF OMEGA koncerten azon klasszikus örökzöld OMEGA slágereknek örülhetnek a tisztelt rajongók, amelyek a tavalyi koncertből időhiány és a bőség zavara miatt kényszerűen kimaradtak.

 

Az OMEGA koncert terminusa  2017. december 16., szombat, 19 óra.

A jegyek már megvásárolhatók egész Szlovákia területén a Ticketportal / www.ticketportal.sk/ hálózatában.

Zalatnay Sarolta / Cini/
12.1.2017

 ZALATNAY CINI  és a  REFLEX együttes, LIVE

 

A legendás énekesnő a miskolci Reflex együttes kíséretében július 1.-én,szombaton este nyolc órai kezdettel Málas községben a falunapi eseményen ad  ígéretes koncertet.

EDDA művek
25.7.2016

Örömmel értesítjük az EDDA művek rajongóit, hogy a népszerű csapat 2017-ben is számos felvidéki koncertet is ad. Június 2.-án, pénteken Rimaszombatban  indít a Szabadtéri Színpadon, majd június 23.-án, pénteken Debrődön. 

 

További szabadtéri, ˝open air˝ koncertek-  július 2.,vasárnap, Málas, szeptember 16., szombat, Udvard... További infók hamarosan. 

The GOLDEN VOICES OF GOSPEL 2017
2.5.2016

Közkívánatra ismét tájainkon!

Örömmel tudatjuk az érdeklődőkkel, hogy DWIGHT ROBSON baptista tiszteletes világhírü afro-amerikai
együttese a tájainkon is egyre ismertebb THE GOLDEN VOICES OF GOSPEL 2016-ban is
ellátogat hazánkba  az aktuális európai turnéja keretében.

A hangszeres énekegyüttes koncertjeit irodánk kizárólagos joggal képviseli, szervezi koncertjeiket hazánkban továbbá Csehországban és Magyarországon.
Az idei turnét irodánk 2017. decemberében  valósítja meg.

Robson úr Missouri államban, St. Louisban született. " Arany hangú " szólistáival és zenésztársaival New Yorkból érkezik hozzánk.

Együttesét 2000-ben alapította. Turnéztak többek között Michael Jacksonnal, Mariah Carey-vel.
Megalakulásuk óta Európa- szerte többszáz rendkívül sikeres koncertet adtak.

Karácsonyváró hangulatban és kivételes környezetben csendülnek fel ezévben is a bő kétórás koncerten a csodálatos néger spirituálék, ismert gospel dalok,és kedvelt örökzöld slágerek, mint a Hallalujah, Oh Happy Day, Swing Low, stb..Jó szórakozást kívánunk!
Bővebb info hamarosan - ugyanitt.